» تغذیه آبزیان » پودر ماهی به روش کانتینیوس
تغذیه آبزیان - فراوری

پودر ماهی به روش کانتینیوس

نوامبر 28, 2024 70152

روش کانتینیوس روشی است که در این سیستم مواد اولیه اندک اندک ولی به صورت پیوسته و بدون وقفه به روش پخت و پرس و خشک کردن صورت می گیرد و مدت تولید در این روش از ابتدای ورود مواد اولیه تا مرحله کیسه گیری و توزین کیسه ها حدود ۴۰ دقیقه می باشد که با توجه به زمان اندک تولید کیفیت نوع محصول بالا می باشد.

۱- تحویلگیری : شامل دو دسته ضایعات کنسروی که شامل گوشت خرد شده و استخوان  برگشت داده شده از کنسرو سازی می باشد و گروه بعدی نیز شامل ماهی های غیر ماکول و یا ماهی هائی که چندان مصرف انسانی ندارند ، می باشند. که بعد از تحویل گیری و شستشو توسط بالابر حلزونی به سمت سالن تولید هدایت می شوند.

۲- پخت : در این دستگاه که طول آن ۴ متر است بار ضایعات از اطاق تحویل گیری توسط بالابر به این قسمت هدایت شده و از جداره دستگاه بطور غیر مستقیم تا حدود ۱۷۰۰ درجه سانتی گراد و از داخل نیز بخار مستقیم تا دمای ۲۲۰ درجه سانتی گراد به آن داده شده تا بار بصورت له شده و داغ بعد از ۵ دقیقه وارد مرحله پرس شود.

۳- پرس : در این مرحله بار ضایعات به روش پرس حلزونی پرس شده تا حدود ۷۰% خون ، آب و چربی آن گرفته شده و الباقی به صورت تفاله خشک وارد مرحله خشک گردد.

۴- خشک کردن : بار پرس شده در این قسمت که به طول ۱۲ متر است و در دمای غیر مستقیم ۱۸۰۰ درجه سانتی گراد می باشد به جلو رانده می شود که در آخر پودر حاصل کاملا خشک و داغ می باشد و به قسمت سرد کن هدایت می شود.

۵- سرد کن : در این قسمت پودر داغ توسط هوای سرد مستقیم و جداره سرد دستگاه که با سیستم خنک کن سرد می شود، گرمای آن گرفته و در همین مرحله به مقدار ۷۷ در هزار آنتی اکسیدان اضافه می گردد.

۶- آسیاب و کیسه گیری : پودر خروجی از سرد کن به طرف آسیاب هدایت شده و سپس توسط دستگاه پنومات و پرکن کیسه گیری می شود و بعد از توزین توسط سردوز ، گونی ها دوخته و آماده می گردد.

به این نوشته امتیاز بدهید!

امتیاز 5.00

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×