چهارشنبه , 29 ژانویه 2025 2025 - 01 - 29 ساعت :
» بهداشت و بیماری ها » مضرات استفاده از امعا و احشا حیوانات در تغذیه آبزیان
بهداشت و بیماری ها

مضرات استفاده از امعا و احشا حیوانات در تغذیه آبزیان

نوامبر 1, 2024 12043

۱-بالا رفتن غیراستاندارد ضریب تبدیل

۲-بالا رفتن آمونیاک کل تا 2mg/lit

۳-بالا رفتن نیترات استخر تا 9mg/lit

۴-از بین بردن چرخه مهم نیتریفیکاسیون

۵-بالا رفتن فسفر تا 5mg/lit

۶-پایین آمدن قلیاییت زیر 100mg/lit

۷-از بین رفتن فیتوپلانکتونهای قابل مصرف تا 70%

۸-جلوگیری از فتوسنتز و تولید اکسیژن

۹-عدم حذف گازهای تولید شده در آب استخر

۱۱-تولید جلبکهای سمی

۱۲-نتیجه ندادن هوادهی با وجود لایه های چرب در سطح استخر

۱۳-تلفات زودرس در فیتوفاگ به علت ایجاد اختلال در فاکتورهای فیزیکی و شیمیایی آب

۱۴-رشد کاذب در کپور و آمور بطوریکه بعد از اتمام گرما و شروع سرما وزن ماهی تنزل خواهد داشت، در برخی استخرها تا 500g کاهش وزن

۱۵-شل شدن گوشت ماهی و مهمتر از همه طعم ناخوشایند آن و همچنین عدم استقبال مصرف کنندگان

۱۶-بعد از همه تغییرات در فاکتورهای آب استخر، باید از آهک زنده و داروهای شیمیایی استفاده کنیم تا 3 گونه دیگه ماهی تلفات ندهند

۱۷-مهمترین عامل کوتاه شدن عمر استخر…
بعنوان مثال:
–جمعیت باکتریها، میزان مصرف کود حیوانی و شیمیایی و مصرف داروها به مراتب بدتر خواهد شد.
— این آب در زمستون خودپالایی واقعی نداره. یعنی نیترات رو در خودش ذخیره میکنه و در بهار مشکلات فاکتورهارو بوجود میاره.

۱۸-بین فیتوپلانکتون و زئوپلانکتون موازنه وجود ندارد و دافنی رو حتما از دست میده.

این نتایج حاصل ۳ سال مطالعه بر روی روده مرغ در شرایط کاملا علمی و عملی
انجام شده است.

پیشنهاد می شود برای حفظ حقوق مشتری، شرافت در کار و رعایت اصول ایمنی و بهداشتی ، برای تغذیه ی ابزیان به هیچ وجه از روده و امعا و احشا استفاده نکنید.

 

محقق و گرداورنده:محمد جعفری کارشناس ارشد تکثیر و پرورش ماهیان گرمابی

به این نوشته امتیاز بدهید!

امتیاز 5.00

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • ×
    ورود / عضویت