نقش مکانیزاسیون در ارتقاء بهره وری تولید ماهیان سردآبی
بشر در طول تاریخ با کمک نیروی اندیشه، تفکر و خلاقیت و بهره برداری از منابع موجود بر روی کره…
ادامه مطلبماهیان سرد آبی به ماهیانی گفته می شود که در میانگین حرارتی ۷ تا ۱۷ درجه سانتیگراد به خوبی رشد می کنند (بهترین دمای رشد ۱۴ درجه سانتیگراد می باشد). بیشتر گونه های آزاد ماهیان در این گروه جای می گیرند و بیشتر گونه های آن از طریق تکثیر مصنوعی به منظور حفظ ذخایر منابع آبی یا صید ورزشی و یا تولید گوشت، تکثیر و پرورش داده می شوند.
از اختصاصات ویژه این ماهیان وجود دندان در دهان، فلسهای نقره فام و حفره دهانی نسبتا بزرگ و باله مخرجی کوتاه و یک باله چربی کوچک در روی ساقه دمی و باله دمی هموسرک است. از ماهیان مشهور این گونه که در ایران تکثیر و پرورش داده می شود، قزل آلای رنگین کمان است که در مزارع پرورش داده می شود.
نوع | وزن | قیمت |
---|---|---|
قزل آلای رنگین کمان | (بین ۴۰۰ تا ۶۰۰ گرم) | ۲۷۵۰۰ تومان |
قزل آلای رنگین کمان | ( ۲۰۰تا ۴۰۰ گرم) | ۲۷۵۰۰ تومان |